Wie zijn wij

Wij zijn Yke Visser en Maeyke Sybesma en wonen met onze kinderen al 30 jaar in onze woonboerderij op ‘Aldskou’. Wij houden van het buitenleven zijn in onze vrije tijd vaak bezig op eigen erf om te klussen, tuinieren en de verzorging van onze dieren. Op de boerderij hebben wij schapen en kippen. 

 

De naam Leenhuys Akkrum hebben wij bewust gekozen, omdat dit teruggaat naar de herkomst van het perceel. Lees meer over de historie>>

Het Leenhuys

Wij hebben het vakantiehuis zelf helemaal opgebouwd en ingericht. De afgelopen jaren hebben we met passie gewerkt om dit goed verzorgde gastenverblijf naast onze eigen boerderij te bouwen. Een prachtig project en we zijn trots op het eindresultaat! 

 

Yke heeft het bouwtraject en het klussen op zich genomen. Maeyke heeft met zorg de inrichting gekozen, waarbij modern gemak en comfort zijn samengebracht tot een verrassende combinatie met mooie vintage vondsten. Met liefde voor tuinieren heeft Maeyke ook jarenlang gewerkt aan de tuin met de schitterende boomgaard. 

 

Graag willen we al onze bezoekers kennis laten maken met de mooie natuur en rust en ruimte die Friesland te bieden heeft.

iconen-zontekengebied-1tekenge

Buiten genieten

Leenhuys Akkrum beschikt over een privétuin met ruim terras met tuinmeubels aan de zuidzijde. Geniet van vrij uitzicht over de weilanden en landerijen. Bij mooi weer is er altijd een heerlijke plek om te zitten, geniet in stilte aan de oostzijde van de opkomende zon. 

iconen-bladtekengebied-1

Unieke Ligging

Leenhuys Akkrum ligt in een prachtige boomgaard met ruime buitenplaats en een fenomenaal uitzicht. Heerlijk rustig en privé met voldoende privacy. Er zijn geen andere gasten in het verblijf. Naast de unieke plek zijn er allerlei leuke dingen te doen in de omgeving.

iconen-plat-leenhuystekengebie

Zuhause fühlen

Leenhuys Akkrum ist modern und geschmackvoll eingerichtet. Darüber hinaus ist das Haus komplett ausgestattet, um unbeschwert genießen zu können. Die Betten sind für Sie wunderbar sauber gemacht, weiche Handtücher liegen für Sie bereit. Parkplätze stehen vor Ort zur Verfügung.

Gegevens

 

ADRES

Leenhuys Akkrum

Oudeschouw 3

8491 MP Akkrum

 

T. 06 - 462 180 57

info@leenhuysakkrum.nl

 

Plan je route

Contact