Borrelen en dineren kan bij de lokale restaurantjes en cafe's. 

 

De Koken

In de haven van Akkrum op ca. 2,5 km kun je heerlijk eten, borrelen en loungen bij De Koken. Ze werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten en hebben als doel om je te laten genieten en je het vakantie(gevoel) te geven!

 

Eetcafé Kromme Knilles

Café Kromme Knilles is gelegen in het centrum van Akkrum. Hier kun je volop genieten van een kopje koffie, een borrel, een lunch maar ook voor een heerlijke warme maaltijd. Binnen 3 km ben je weer terug bij Leenhuys Akkrum.

 

Paviljoen SALT

Paviljoen SALT ligt aan de rand van Terherne op ongeveer 5 km afstand van Leenhuys Akkrum. Een uniek plekje met een spectaculair uitzicht over het Sneekermeer. Hier kun je terecht voor een lunch of diner direct aan het water.

 

Picknickers

In Terherne zit een relaxte foodbar direct aan het Sneekermeer. Bij Picknickers komt het buitenleven samen met andere goede dingen van het leven. Ze laten je graag producten proeven uit de buurt. Ingrediënten met een verhaal, van lokale leveranciers en met pure smaken. Geniet van verse koffie, een ontbijtje, diner, sandwich en to go producten. Neem plaats op het terras met een fantastisch uitzicht over de meren. Picknickers zit op ca. 6 km van Leenhuys Akkrum.

LEES MEER drijfveer-haven-akkrum-bootver

Op het water

LEES MEER tussen-akkrum-oudeschouw

Fietsen en wandelen

LEES MEER dekoken

Eten en drinken

LEES MEER nationaal-park-alde-feanen

Nationaal Park

LEES MEER schaatsbeeld-np-dealdefeanen-1

Elfsteden Friesland

LEES MEER tussen-akkrum-oudeschouw-weila

Oudeschouw

LEES MEER akkrum-entreeborden

Akkrum

LEES MEER kameleonboerderij-2

Terherne